Afname van lasproeven

DNV GL heeft MTVeendam licentie verleend, om namens haar de examens af te nemen c.q. het proeflaswerk te beoordelen. MTVeendam heeft overeenkomsten met examinatoren door het hele land. Er is altijd een examinator actief bij u in de buurt. Deze examinatoren nemen kwalificaties af volgens de ISO 9606 serie, de ISO 15614 serie, de AWS serie en ASME IX. Neem alstublieft contact op voor details.

Materials Testing Veendam heeft een overeenkomst met Applus+ RTD certification en met examinatoren door het hele land die lasserskwalificaties en lasmethodekwalifiaties mogen afnemen als inspecteur van Applus+ RTD. Deze examinatoren nemen kwalificaties af volgens de ISO 9606 serie, de ISO 15614 serie, de AWS serie en ASME IX. Neem alstublieft contact op voor details.

Lasproeven die bijgewoond zijn door inspecteurs van Lloyd’s register, DNV-GL, Bureau Veritas of andere Notified Bodies kunnen bij ons worden beproefd onder toezicht van de desbetreffende inspecteurs. De kosten van de desbetreffende inspecteur worden door de Notified Bodies direct aan u doorbelast.